Test

Članci

Posao preko Facebooka! Osvojite najviše lajkova i posao je vaš.
Zapošljavamo 6 ljudi (U saradnji sa Lakodoposla.com)

lako do posla

Jedna od najozbiljnijih regionalnih internet grupacija koja uključuje portale SEEbiz.eu (Soth East Europe Business), Gdeinvestirati.com, Transferlist.com, Gdenasport.com, Gdeveceras.com, GAMAcentar.com) organizuje facebook nagradnu igru preko koje će zaposliti 6 novih menadžera.

Nagradna igra je u toku i već sada se možete možete prijaviti, ostavljati komentare i glasati. Nagradna igra traje do četvrtka 9. februara u 20h za pozicije 1 i 2, do 16. februara za pozicije 3 i 4, i do 23. februara za pozicije 5 i 6.

 

Uputstvo za prijavljivanje:

 
POZICIJA 1 i 2 - Menadžer na portalima SEEbiz.eu i Gdeinvestirati.com, tačan opis zaduženja će biti dogovoren naknadno na osnovu sklonosti i želja dobitnika (menadžer prodaje, marketing menadžer, administrator na portalima, menadžer za društvene mreže, urednik neke od rubrika, ili neka druga pozicija po dogovoru)
Pravila:
1.) Lajkujte stranicu “Gde investirati” na Facebooku:  http://www.facebook.com/pages/Gde-Investirati/149857621726452
2.) Pošaljite Vaše ime i prezime i broj telefona na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., radi lakše identifikacije prilikom dodele nagrada.
3.) U komentaru na wall-u predložite biznis ideju za koju smatrate da je najprofitabilnija i pozovite Vaše prijatelje da Vas podrže tako što će lajkovati Vaš predlog (poželjno je i da Vaši prijatelji takođe lajkuju i “Gde investirati” page, jer ako je Vaš glasač istovremeno fan “Gde investirati” page-a, takav lajk ćemo vrednovati kao dva lajka prilikom sabiranja glasova)
4.) Nagradna igra je u toku i već sada možete ostavljati komentare i glasati. Nagradna igra traje do četvrtka 9. februara u 20h kada će biti objavljeni rezultati i proglašeni pobednici
5.) Onaj čiji predlog bude imao najviše lajkova osvaja posao br.1
6.) Svi koji se plasiraju od drugog do desetog mesta po broju lajkova, biće pozvani na razgovor a posao br.2 će dobiti onaj ko se pokaže najbolje tokom intervjua

 

POZICIJA 3 i 4 - Menadžer na portalu Transferlist.com, tačan opis zaduženja će biti dogovoren naknadno na osnovu sklonosti i želja dobitnika (skaut, marketing menažer, menadžer za društvene mreže, administrator sajta ili neka druga pozicija po dogovoru)
Pravila:
1.)  
Lajkujte stranicu “Transferlist” na Facebooku:  http://www.facebook.com/transferlistcom
2.) Pošaljite Vaše ime i prezime i broj telefona na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
, radi lakše identifikacije prilikom dodele nagrada.

3.) U komentaru na wall-u postavite link ka, po Vama, najsmešnijem sportskom video klipu koji pronađete na internetu i pozovite Vaše prijatelje da Vas podrže tako što će lajkovati Vaš predlog predlog (poželjno je i da Vaši prijatelji takođe lajkuju i “Transferlist” page, jer ako je Vaš glasač istovremeno fan “Transferlist” page-a, takav lajk ćemo vrednovati kao dva lajka prilikom sabiranja glasova)
4.) Nagradna igra je u toku i već sada možete ostavljati komentare i glasati. Nagradna igra traje do četvrtka 16. februara u 20h kada će biti objavljeni rezultati i proglašeni pobednici
5.) Onaj čiji predlog bude imao najviše lajkova osvaja posao br.3
6.) Svi koji se plasiraju od drugog do desetog mesta po broju lajkova, biće pozvani na razgovor a posao br.4 će dobiti onaj ko se pokaže najbolje tokom intervjua.

 

POZICIJA 5 I 6 - Menadžer na portalu Gdeveceras.com, tačan opis zaduženja će biti dogovoren naknadno na osnovu sklonosti i želja dobitnika (marketing menažer, menadžer prodaje, menadžer za društvene mreže, administrator sajta ili neka druga pozicija po dogovoru)
Pravila:
1.)
 Lajkujte stranicu “Gde Večeras” na Facebooku: http://www.facebook.com/gdeveceras
2.) Pošaljite Vaše ime i prezime i broj telefona na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., radi lakše identifikacije prilikom dodele nagrada.
3.) U komentaru na wall-u predložite, ili ostavite link, za po Vama, najbolje mesto u Srbiji gde možete izaći ili provesti slobodno vreme, zatim pozovite Vaše prijatelje da Vas podrže tako što će lajkovatiVaš predlog (poželjno je i da Vaši prijatelji takođe lajkuju i “Gde Večeras” page, jer ako je Vaš glasač istovremeno fan “Gde Večeras” page-a, takav lajk ćemo vrednovati kao dva lajka prilikom sabiranja glasova)
4.) Nagradna igra je u toku i već sada možete ostavljati komentare i glasati. Nagradna igra traje dočetvrtka 23. februara u 20h kada će biti objavljeni rezultati i proglašeni pobednici
5.) Onaj čiji predlog bude imao najviše lajkova osvaja posao br 5
6.) Svi koji se plasiraju od drugog do desetog mesta po broju lajkova, biće pozvani na razgovor a posao br.6 će dobiti onaj ko se pokaže najbolje tokom intervjua

 

Zašto smo odabrali ovakav način selekcije kadrova koji u velikoj meri isključuje naš uticaj na izbor kandidata koje ćemo zaposliti i koji isključivo zavisi od braja lajkova koji učesnici osvoje? Odgovor je vrlo jednostavan, tražimo društveno aktivne osobe, ambiciozne i komunikativne, koje sa lakoćom ostvaruju nove kontakte, i koje se lako uklapaju u nove poslovne sredine i okruženja. Onaj ko ima veliki broj prijatelja na Facebooku i ko je u stanju da obezbedi njihovu široku podršku, svakako poseduje kvalitet koji će, ako se strateški usmeri i upotrebi, biti značajan doprinos bilo kojoj kompaniji koja uposli takve ljude.