Test

Tulumba

Opis: Škola stranih jezika „Tulumba" nalazi se u Beogradu, na Zrenjaninskom putu broj 94. Školu vodi dipl.filolog turskog jezika i književnosti - master, Marija Aleksić. Ime smo dobili po poslastici koja je dobro poznata i u Srbiji i u Turskoj, i koja simbolizuje spoj srpske i turske kulture. Škola je otvorena svim danima (prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini) uključujući i vikend, što Vam omogućava da časove prilagodite vašim potrebama i slobodnom vremenu. U ponudi su trenutno engleski, turski, persijski, nemački, italijanski, francuski, španski, ruski, norveški, srpski za strance i mnogi drugi jezici. Izaberite standardne ili intenzivne kurseve prilagođene Vašim potrebama. Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu, sa sjajnim i ljubaznim predavačima.

www.skolatulumba.com
www.facebook.com/pages/Tulumba-Centar-za-učenje-stranih-jezika
www.facebook.com/people/Skola-Tulumba
www.twitter.com/SkolaTulumba

AKTUELNI KURSEVI:

Naziv
Intenzivni letnji kursevi u julu! Engleski, nemački ili turski za mesec dana! Upis u toku, broj polaznika je ograničen!
Online kursevi turskog, engleskog i nemačkog. Individualni ONLINE kurs za samo 6.400 dinara mesečno!
Redovni kursevi enleskog, nemačkog, turskog, francuskog, norveškog i mnogih drugih jezika! (2.200 dinara mesečno!)
Kurs turskog jezika

 

Online kursevi jezika!

Individualni ONLINE kurs za samo 6400 dinara mesečno (8 dvočasa, 18 časova)!

Online kursevi turskog, engleskog i nemačkog!

Učite od svoje kuće jezik koji želite! Danas, kada se živi brže nego ikada, možete uštedeti Vaše vreme tako što ćete učiti jezik online od kvalitetnih predavača iz naše škole. Online kurs je nastava preko interneta. Kurs možete pohađati iz Vaše kuće ili sa bilo kog kompjutera iz bilo kog mesta. Jedini uslov je da imate dobru vezu sa internetom i slušalice sa mikrofonom za časove konverzacije. Časovi se održavaju u vreme kada to Vama odgovara, tempom koji Vama odgovara.

 

Redovni kursevi za samo 2200 dinara mesečno!

Tulumba_gallery1_large

 

Ponosni smo na činjenicu da je puno naših učenika odabralo Školu „Tulumba“ po usmenoj preporuci prijatelja. Naš najveći uspeh su zadovoljni učenici iz svih delova Beograda!

Našim polaznicima ne namećamo visoke i akademske standarde znanja,već im pružamo mogućnost da nauče ono sto je njima potrebno. Nastavu u našem Centru mogu pohađati SVI, bez obzira na prethodno znanje. U cilju što lakšeg savlađivanja stranog jezika nastava se odvija u malim grupama, od 4 do 10 polaznika. Na raspolaganju su Vam savremeni sistem učenja i bogat nastavni program. Gosti na našim predavanjima su profesori - lektori koji su izvorni govornici jezika.

Nastava u našem Centru zasniva se na totalnom pristupu i cilj je savlađivanje i usavršavanje četiri veštine stranih jezika - slušanje, čitanje, pisanje i govor. Akcenat u učenju se stavlja na komunikativni pristup. Profesori tokom nastave podstiču polaznike da aktivno učestvuju u nastavi, da vode dijaloge, diskutuju... Nastava se usmerava ka realnoj upotrebi stranog jezika, jer znati jedan jezik znači govoriti ga.

Tržišta

Beogradska berza: Predvodnik prometa na domaćem tržištu kapitala bile su akcije Imleka

24 Apr 2014
Beogradska berza: Predvodnik prometa na domaćem tržištu kapitala bile su akcije Imleka

BEOGRAD - Na Beogradskoj berzi danas je zabeležen značajan rast prometa pri čemu su promene vrednosti oba indeksa imala pozitivan predznak.

Politika i društvo

Ukupno 21 kompanija iz regiona obećala posao mladima

24 Apr 2014
Ukupno 21 kompanija iz regiona obećala posao mladima

Ukupno 21 kompanija iz regiona potpisale su povelju o saradnji kojom se obavezuju da će u narednom narednom periodu zapošljavati mlade.

Sopstveni biznis

Makroekonomija

Moody’s: Oporavak rasta CIE podupire stabilizaciju kreditnih trendova

24 Apr 2014
Moody’s: Oporavak rasta CIE podupire stabilizaciju kreditnih trendova

Ekonomski oporavak, iako neravnomeran, širom centralne i istočne Evrope (CIE) podržava nastavak stabilizacije u kreditnim tokovima u regionu, kaže se u izveštaju Moody's Investors Service.

Nekretnine

Sektori

Edukacija i karijera

Najčitanije

Pretraga

Belex