Test

Tulumba

Opis: Škola stranih jezika „Tulumba" nalazi se u Beogradu, na Zrenjaninskom putu broj 94. Školu vodi dipl.filolog turskog jezika i književnosti - master, Marija Aleksić. Ime smo dobili po poslastici koja je dobro poznata i u Srbiji i u Turskoj, i koja simbolizuje spoj srpske i turske kulture. Škola je otvorena svim danima (prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini) uključujući i vikend, što Vam omogućava da časove prilagodite vašim potrebama i slobodnom vremenu. U ponudi su trenutno engleski, turski, persijski, nemački, italijanski, francuski, španski, ruski, norveški, srpski za strance i mnogi drugi jezici. Izaberite standardne ili intenzivne kurseve prilagođene Vašim potrebama. Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu, sa sjajnim i ljubaznim predavačima.

www.skolatulumba.com
www.facebook.com/pages/Tulumba-Centar-za-učenje-stranih-jezika
www.facebook.com/people/Skola-Tulumba
www.twitter.com/SkolaTulumba

AKTUELNI KURSEVI:

Naziv
Intenzivni letnji kursevi u julu! Engleski, nemački ili turski za mesec dana! Upis u toku, broj polaznika je ograničen!
Online kursevi turskog, engleskog i nemačkog. Individualni ONLINE kurs za samo 6.400 dinara mesečno!
Redovni kursevi enleskog, nemačkog, turskog, francuskog, norveškog i mnogih drugih jezika! (2.200 dinara mesečno!)
Kurs turskog jezika

 

Online kursevi jezika!

Individualni ONLINE kurs za samo 6400 dinara mesečno (8 dvočasa, 18 časova)!

Online kursevi turskog, engleskog i nemačkog!

Učite od svoje kuće jezik koji želite! Danas, kada se živi brže nego ikada, možete uštedeti Vaše vreme tako što ćete učiti jezik online od kvalitetnih predavača iz naše škole. Online kurs je nastava preko interneta. Kurs možete pohađati iz Vaše kuće ili sa bilo kog kompjutera iz bilo kog mesta. Jedini uslov je da imate dobru vezu sa internetom i slušalice sa mikrofonom za časove konverzacije. Časovi se održavaju u vreme kada to Vama odgovara, tempom koji Vama odgovara.

 

Redovni kursevi za samo 2200 dinara mesečno!

Tulumba_gallery1_large

 

Ponosni smo na činjenicu da je puno naših učenika odabralo Školu „Tulumba“ po usmenoj preporuci prijatelja. Naš najveći uspeh su zadovoljni učenici iz svih delova Beograda!

Našim polaznicima ne namećamo visoke i akademske standarde znanja,već im pružamo mogućnost da nauče ono sto je njima potrebno. Nastavu u našem Centru mogu pohađati SVI, bez obzira na prethodno znanje. U cilju što lakšeg savlađivanja stranog jezika nastava se odvija u malim grupama, od 4 do 10 polaznika. Na raspolaganju su Vam savremeni sistem učenja i bogat nastavni program. Gosti na našim predavanjima su profesori - lektori koji su izvorni govornici jezika.

Nastava u našem Centru zasniva se na totalnom pristupu i cilj je savlađivanje i usavršavanje četiri veštine stranih jezika - slušanje, čitanje, pisanje i govor. Akcenat u učenju se stavlja na komunikativni pristup. Profesori tokom nastave podstiču polaznike da aktivno učestvuju u nastavi, da vode dijaloge, diskutuju... Nastava se usmerava ka realnoj upotrebi stranog jezika, jer znati jedan jezik znači govoriti ga.

Tržišta

Politika i društvo

The Economist: Srbija između Rusije i EU

22 Aug 2014
The Economist: Srbija između Rusije i EU

BEOGRAD - Teško je biti oštar prema Srbiji zbog izvoza malina u Rusiju, kad Francuska prodaje ratne brodove, ali Srbija će na kraju morati da se osloni na evropski put...

Sopstveni biznis

Otvoreni konkursi Evropske komisije za inovativne male i srednje kompanije

19 Aug 2014
Otvoreni konkursi Evropske komisije za inovativne male i srednje kompanije

BEOGRAD - Evropska komisija dodelila je 155 grantova u prvom krugu aplikacija za mala i srednja preduzeća koja razvijaju inovativna rešenja – "Horizon 2020".

Makroekonomija

Danica Popović: Nema tog tajkuna koji bi se prijavio na ovakav konkurs

30 Aug 2014
Danica Popović: Nema tog tajkuna koji bi se prijavio na ovakav konkurs

BEOGRAD - Profesor makroekonomije na Ekonomskom fakultetu BU Danica Popović u komentaru za Politiku kaže da je Vučić zaista hteo da skine tajkune sa grbače naroda, dovoljno je bilo da...

Nekretnine

Sektori

Air Serbia: Jeftinije karte za Ljubljanu i Cirih

22 Aug 2014
Air Serbia: Jeftinije karte za Ljubljanu i Cirih

BEOGRAD - Air Serbia omogućila je, u okviru promotivne kampanje "Srećni petak", jeftinije karte za povratne letove do Ljubljane i Ciriha, koje će klijenti moći da nabave samo danas.

Edukacija i karijera

Ostajemo bez obućara, stolara i tesara

22 Aug 2014
Ostajemo bez obućara, stolara i tesara

BEOGRAD - Srbija bi uskoro mogla da ostane bez obućara, stolara, vodoinstalatera, mašinbravara, automehaničara, tesara.

Najčitanije

Pretraga

Belex