Test

Pogledajte izgled budućeg šoping mola Delta Planet na Autokomandi

Delta Real Estate započeće izgradnju luksuznog šoping mola Delta Planet u proleće 2013. U ovaj ambiciozni projekat ova članica Delta Holdinga uložiže 200 miliona evra.

delta-planet1

Šoping mol površine 200.000 metara kvadratnih nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, na Koridiru 10, uz autoput u pravcu Niša, a otvaranje je planirano u jesen 2014. godine.

Delta Planet biće tri puta veći od tržnog centra Delta Siti na Novom Beogradu, imaće 250 lokala različitog sadržaja, a osim već postojećih očekuje se dolazak još najmanje 50 novih svetskih brendova na srpsko tržište.

delta-planet2

Ovo je jedna od najvećih investicija Delta Holdinga u oblasti nekretnina. Potpredsednica holdinga Jelena Krstović najavila je da je u planu i izgradnja šoping mola u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, kao i u drugim gradovima Srbije i regiona.

delta-planet3

Delta Planet imaće i veliki hipermarket od 10.000 metara kvadratnih, kao i najsavremenije sadrzaje za zabavu, bioskop sa najsavremenijom IMAX tehnologijom, sportske sadržaje, spa i velnes centar.

U podzemnoj garaži i spoljašnjim parkinzima obezbeđeno je 2.300 parking mesta.

delta-planet

Delta Planet će biti građen i po najsavremenijim ekološkim i tehnološkim standardima.

BEOGRAD - Prosečna zarada u ...

BEOGRAD - Ugovor o prodaji Č...

BEOGRAD - Ruski investitori ...

Tržišta

Beogradska berza: Novi rast prometa

25 Feb 2015
Beogradska berza: Novi rast prometa

BEOGRAD - Domaće tržište kapitala registrovalo je novi rast prometa ali su i promene indeksa imale najzad pozitivan predznak.

Politika i društvo

Plate u Srbiji pale za 20 odsto

25 Feb 2015
Plate u Srbiji pale za 20 odsto

BEOGRAD - Prosečna zarada u Srbiji isplaćena u januaru 2015. godine, bez poreza i doprinosa, iznosi 39.285 dinara, i u odnosu na decembarsku 2014, nominalno je manja za 21,1 odsto, a...

Sopstveni biznis

Makroekonomija

MMF: U pismu grčkih vlasti nema jasnih garancija

25 Feb 2015
MMF: U pismu grčkih vlasti nema jasnih garancija

Generalna direktorka MMF Christine Lagarde izjavila je danas da spisak reformi koje su grčke vlasti uputile ministrima finansija evro zone ne pruža jasne garancije za nastavak programa reformi u toj zemlji.

Nekretnine

Sektori

Stiže Lidl i donosi `dramatično` niže cene

24 Feb 2015
Stiže Lidl i donosi `dramatično` niže cene

BEOGRAD - Trgovinski lanci Lidl i Ikea sigurno dolaze u Beograd, kaže ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Edukacija i karijera

Praksa za studente u kompanijama-članicama Helenskog privrednog udruženja Srbije

23 Feb 2015
Praksa za studente u kompanijama-članicama Helenskog privrednog udruženja Srbije

BEOGRAD - Helensko privredno udruženje Srbije objavljuje 15 pozicija za tromesečnu praksu studenata u kompanijama-članicama Udruženja.

Najčitanije

Pretraga

Belex