Test

Pogledajte izgled budućeg šoping mola Delta Planet na Autokomandi

Delta Real Estate započeće izgradnju luksuznog šoping mola Delta Planet u proleće 2013. U ovaj ambiciozni projekat ova članica Delta Holdinga uložiže 200 miliona evra.

delta-planet1

Šoping mol površine 200.000 metara kvadratnih nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, na Koridiru 10, uz autoput u pravcu Niša, a otvaranje je planirano u jesen 2014. godine.

Delta Planet biće tri puta veći od tržnog centra Delta Siti na Novom Beogradu, imaće 250 lokala različitog sadržaja, a osim već postojećih očekuje se dolazak još najmanje 50 novih svetskih brendova na srpsko tržište.

delta-planet2

Ovo je jedna od najvećih investicija Delta Holdinga u oblasti nekretnina. Potpredsednica holdinga Jelena Krstović najavila je da je u planu i izgradnja šoping mola u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, kao i u drugim gradovima Srbije i regiona.

delta-planet3

Delta Planet imaće i veliki hipermarket od 10.000 metara kvadratnih, kao i najsavremenije sadrzaje za zabavu, bioskop sa najsavremenijom IMAX tehnologijom, sportske sadržaje, spa i velnes centar.

U podzemnoj garaži i spoljašnjim parkinzima obezbeđeno je 2.300 parking mesta.

delta-planet

Delta Planet će biti građen i po najsavremenijim ekološkim i tehnološkim standardima.

LONDON - Sledeći potez Banke...

BEOGRAD - Uprkos osetnom osi...

BEOGRAD - Sindikati traže da...

Tržišta

Politika i društvo

Markit: Rastu isplate dividendi u Evropi

30 Mar 2015
Markit: Rastu isplate dividendi u Evropi

BEOGRAD - Isplate dividendi akcionarima evropskih kompanija su značajno porasle u protekloj godini, sudeći prema najnovijem izveštaju agencije Markit.

Sopstveni biznis

Organskim jajima do profita

30 Mar 2015
Organskim jajima do profita

BEOGRAD - Zbog komplikovane procedure u organskoj proizvodnji, zemljoradnici nisu mnogo zainteresovani za proizvodnju jaja bez upotrebe koncentrata.

Makroekonomija

Slovenija: Rast BDP od 2,4 odsto

30 Mar 2015
Slovenija: Rast BDP od 2,4 odsto

LJUBLJANA - Vlada Slovenije je u prolećnoj proceni privrednih kretanja najavila povećanje BDP za 2,4 odsto ove godine.

Nekretnine

Stan ostaje san za većinu Srba

30 Mar 2015
Stan ostaje san za većinu Srba

BEOGRAD - Uprkos osetnom osiromašenju građana, padu kupovne moći i povećanju nezaposlenosti, promet nekretnina poslednjih godina ostao je gotovo nepromenjen.

Sektori

Počinje letnji red letenja na aerodromu Nikola Tesla

29 Mar 2015
Počinje letnji red letenja na aerodromu Nikola Tesla

BEOGRAD - Letnji red letenja na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" počinje da važi u nedelju i biće na snazi do subote, 24. oktobra, saopšteno je iz te kompanije.

Edukacija i karijera

Mišem do prekvalifikacije

30 Mar 2015
Mišem do prekvalifikacije

NOVI SAD - Ovaj sistem je, inače, na raspolaganju nezaposlenima bez obzira na njihov pol, godine, nivo obrazovanja i mesto boravka, a potrebni su samo internet konekcija, osnovno poznavanje rada...

Najčitanije

Pretraga

Belex